class="single single-post postid-5 single-format-standard">
 • 18apr
  Categories: Avontuurlijke, Tips Reageren uitgeschakeld

  Op safari met kinderen

  Kinderen hebben een nieuwsgierige natuur en zijn altijd op zoek naar avontuur. En wat is er nu leuker dan samen met uw kind(eren) op avontuur te gaan? Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte safari in Tanzania of Kenia? Er bestaan vele mogelijkheden om zelf een avontuurlijke vakantie met kinderen samen te stellen. U wordt vooraf uitgebreid voorgelicht, zodat u uzelf en uw kinderen optimaal kunt voorbereiden op het grote avontuur. U kunt ook kiezen voor het boeken van een privésafari. Op die manier kunt u, onder begeleiding van een ervaren gids, zelf uw tempo bepalen. En dat is wel zo prettig, vooral met kinderen. De gidsen hebben vaak zelf ook kinderen en zullen daarom rekening houden met uw kinderen en hun wensen. Een safari zal uw kinderen wereldwijs maken en hen inzicht geven in de gewoontes en leefwijzen van verschillende culturen. Zo’n avontuurlijke vakantie zullen ze nooit meer vergeten!

  Verre reizen met kinderen

  Veel mensen stoppen met reizen zodra ze kinderen krijgen. Teveel gedoe, te duur, niet handig? Onzin! Het maken van verre reizen zijn juist de mooiste ervaringen die u uw kinderen kunt geven. Als u van reizen houdt, hoeft dat helemaal niet op te houden als u eenmaal kinderen heeft. Natuurlijk wordt het wel anders – het tempo ligt wat lager, u moet beter voorbereid zijn en u moet uw avontuurlijke vakantie afstemmen op de wensen van uw kinderen. Maar dit weegt niet op tegen de onvergetelijke herinneringen die u met uw kinderen zult delen!

  Er zijn reisbureaus die speciaal voor families avontuurlijke vakanties organiseren. Hierbij wordt extra rekening gehouden met de behoeftes en wensen van uw kinderen. Het maakt niet uit waar u heen wilt reizen: Azië, Amerika, Afrika of het Midden-Oosten, voor iedere bestemming zijn wel op maat gemaakte familiereizen beschikbaar.

Comments are closed.