class="single single-post postid-9 single-format-standard">
 • 19apr
  Categories: Avontuurlijke Reageren uitgeschakeld

  Sommige mensen sparen jarenlang zodat zij een dure auto kunnen kopen, of een enorme flatscreen TV. Anderen sparen zodat zij avontuurlijke reizen kunnen maken naar verre landen. En gelijk hebben ze. Want dergelijke ervaringen zijn nu eenmaal onbetaalbaar.

  Verre reizen vergen wat voorbereiding, maar gelukkig is het met het internet een stuk gemakkelijker om uw reis te boeken en goed voor te bereiden. Of u nu mee wilt op een groepsrondreis, met een gids of liever zelf uw eigen weg zoekt tijdens uw avontuurlijke vakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Heeft u altijd al een blik naar het midden van de aarde willen werpen? Waarom boekt u dan niet een verre reis naar een van ’s werelds bijzondere vulkanische bestemmingen? Er zijn organisaties die zich specialiseren in dergelijke reizen, zowel voor individuelen als groepen. Vulkanische bestemmingen zijn over de hele wereld te vinden: Groenland, IJsland, Jordanië, Indonesië, Chili, Lapland… en iedere bestemming heeft weer haar eigen bijzonderheden.

  Bent u op zoek naar een echt bijzondere bestemming voor uw verre avontuurlijke reis? Wat dacht u van een Arctic Expeditie naar de ijskappen van Antarctica? De stilte en schoonheid van het overweldigde landschap dat u tijdens deze expeditie zult ontdekken maakt het een ware life-changing experience. Dichter komt u niet in de buurt van wilde ijsberen, zeeleeuwen en walrussen. Ervaar een tocht met een hondenslee of trotseer het ijzige landschap met een sneeuwmobiel. U zult de wereld voortaan met andere ogen bekijken.

  Een kampeerrondreis maken door de ongerepte berggebieden van Canada, de eeuwenoude schatten van Egypte ontdekken, de bruisende stadjes van Vietnam bezoeken, of de prachtige regenwouden van Costa Rica. Alles is mogelijk! Bekijk nu het uitgebreide aanbod avontuurlijke vakanties – thuis blijven kunt u altijd nog doen!

Comments are closed.