class="single single-post postid-11 single-format-standard">
 • 20apr
  Categories: Avontuurlijke, Tips Reageren uitgeschakeld

  Top 10 populairste avontuurlijke reizen

  1 | Rondreis Thailand
  Thailand is de kleurrijke en exotische toegangspoort tot het Verre Oosten. Een rondreis door dit gastvrije land is de beste manier om het land echt goed te leren kennen. Vele mensen hebben dit al ontdekt. Wanneer bent u aan de beurt?

  2 | Peru
  Peru is het land van mystiek. Misschien is dat wel wat mensen zo aantrekt. De mysterieuze Nazca-lijnen, de Incastad Machu Picchu, het op 4 kilometer hoogte gelegen Titicacameer, de geheimzinnige ruines in de oerwouden. Een avontuurlijke vakantie naar Peru is iets wat iedereen beleefd moet hebben.

  3 | Backpacken in Australië
  Australië is de populairste bestemming onder backpackers. Misschien komt dat wel omdat de bevolking er zo ongekend gastvrij is. Australië is enorm. Als u maar een paar weken gaat, dan zult u merken dat u bij lange na niet genoeg tijd heeft om ook maar een fractie van dit overweldigende land te zien.

  4 | Rondreis Egypte
  De mysteries rond de Piramides van Egypte fascineren mensen al eeuwenlang. Dat maakt Egypte vandaag de dag tot een van de populairste bestemmingen voor avontuurlijke vakanties. Deze trip kan je natuurlijk ook als groepsreis doen met je vrienden of familie

  5 | Safari Kenia
  Kenia staat al jaren lang bekend als een van de echte safari-landen. Als u kiest voor een Safari Kenia, zult u merken dat alles dan ook goed geregeld is. Een goede infrastructuur, comfortabele accommodaties en een breed scala aan Nationale Parken.

  6 | Transsiberië Express
  De beroemde Transsiberië Express neemt u mee op een onvergetelijk avontuur, dwars door bijna 8000 kilometer aan woeste wildernis in Siberië en Mongolië. U kunt wereldsteden als Moskou, Shanghai en Beijng ontdekken. Tijdens deze reis zult u zich pas realiseren hoe groot en indrukwekkend de wereld eigenlijk is. Het is niet voor niets een van de populairste avontuurlijke reizen!

  7 | Stedentrip Moskou en St. Petersburg
  U zult een stedentrip wellicht niet direct als een avontuurlijke vakantie beschouwen, maar als u de Russische steden Moskou en / of St. Petersburg bezoekt, dan is het wel degelijk een groots avontuur! Ontdek de rijke cultuur en tradities van dit enorme land in de meest bruisende steden van Oost-Europa.

  8 | Mexico
  Tequila en taco’s zijn in de hele wereld een begrip. Maar dat zijn niet de enige dingen die Mexico te bieden heeft. De rijke geschiedenis, de schatten van de Maya’s en de ongerepte oerwouden wachten om door u ontdekt te worden tijdens een avontuurlijke vakantie Mexico!

  9 | India en Nepal
  Tijdens een avontuurlijke vakantie naar India en Nepal heeft u de kans om het hoogste gebergte ter wereld met uw eigen ogen gade te slaan: de Himalaya. Maar dat is niet alles. U bezoekt de Taj Mahal, de indrukwekkende stad Delhi en de heilige Ganges rivier.

  10 | Kamperen in Canada
  Als u een sportieveling bent, dan kunt u zich tijdens een avontuurlijke kampeervakantie in Canada helemaal uitleven. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor kanovaren, raften, hiken, paardrijden, mountainbiken en snowboarden. In Banff kunt u zelfs nog echte wilde Grizzlyberen tegenkomen!

  Deze reizen zijn natuurlijk ook hartstikke leuk om als personeeluitstapje te doen. Lees daar meer over op personeelsuitstapje.com

Comments are closed.